Van de Spek Lederwaren.

Van Der Spek Lederwaren

Vader en dochter Van der Spek.

Van der Spek

Start

Van der Spek is een bedrijf dat al meer dan 85 jaar op de markt actief is. Nu in de derde en vierde generatie kennis en vakmanschap uitdragend. Aanvankelijk was het een lijstenfabriek, maar in de loop der jaren werd overgegaan op de productie van artikelen in leder waaronder fotolijsten, fotoalbums en buro accessoires, met afzet in eigen land en in export verband.

 

Groei

Maar er kwam vraag naar meer en andere luxe lederwaren, dus werden organizers , zakagenda’s en niet te vergeten schrijfmappen en pen etui’s aan de collectie toegevoegd. Op schrijfmappen gebied intussen uitgegroeid tot toonaangevend in de markt, onder eigen merknamen zoals Van der Spek, Cuero Tocino en Luigi Raphael.

Feeling voor het vak

Voor de productie van al deze artikelen komen vakmanschap en kwaliteit op de eerste plaats bij Van der Spek. En dit geldt, heel belangrijk, zowel voor de keuze van de te verwerken lederen huiden als ook voor de benodigde andere materialen en fournituren.

 

Flexibiliteit

Een brede oriëntatie en vernieuwing zijn dan ook nodig om in te kunnen spelen op de huidige trends en wensen vanuit de markt . Onze jarenlange ervaring maakt het goed om in te gaan op specifieke wijzigingen of aanpassingen, zeker bij aantallen. Zo ook het personaliseren in de vorm van naam- en logo bedrukking.

Vakmanschap

Door uitsluitend met vakmensen te werken, zowel in eigen land als ook buiten onze grens fabriceren wij producten met de hoogste kwaliteit zowel op de verwerkte materialen als ook op de afwerking.

 

Echt leder!

Van der Spek verwerkt, in een grote variëteit, lederen huiden voor al zijn producten. Deze huiden worden op een milieuvriendelijke en plantaardige manier gelooid. Echter is en blijft leer een natuurproduct. Hierdoor zijn kleine

oneffenheden, veroorzaakt o.a. door insectenbeten of deels genezen schrammen, soms nog zichtbaar. Ook nekplooien nerftekeningen en kleurverschillen onderstrepen de echtheid van dit natuur-en kwaliteitsproduct.